2017. augusztus 16., szerda, 05:51

Zidane: "Csalódott vagyok, Ronaldo is az"

Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője csalódott amiatt, hogy Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltást kapott a Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén történtek miatt.

2017. augusztus 14., hétfő, 19:16

Ennyi meccsre tiltották el C. Ronaldót

Öt mérkőzésen nem léphet pályára Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója, aki a Spanyol Szuperkupa első, vasárnapi mérkőzésén piros lapot kapott, és a játékvezetőt is meglökte.

2017. július 31., hétfő, 06:15

C. Ronaldo nem akarja Mbappét - sajtóhír

Ha hinni lehet a Diario Gol értesülésének, akkor a Real Madrid csillaga, Cristiano Ronaldo nem igazán szeretné csapattársnak Kylian Mbappét.

A Real Madrid csillaga, Cristiano Ronaldo azt tanácsolja a nagy rivális FC Barcelonában futballozó Neymarnak, hogy ne a Paris Saint-Germainhez szerződjön - írja a Diario Gol.

José Mourinho, a Manchester United menedzsere szerint nem érdemes temérdek pénzt kiadni Cristiano Ronaldóra - írja a Daily Express.

2017. június 20., kedd, 05:48

"Dühös C. Ronaldo, mert..."

Megszólalt a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a csapat nagy sztárjával, Cristiano Ronaldóval kapcsolatban.

A Manchester United a Daily Mirror értesülései szerint durva ajánlatot készül tenni a Spanyolországból az adócsalási botrány miatt elvágyodó Cristiano Ronaldóért.

2017. június 18., vasárnap, 18:11

Ide akar igazolni C. Ronaldo - sajtóhír

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio úgy tudja, hogy Cristiano Ronaldo visszatérne a Manchester Unitedhez.

2017. június 17., szombat, 09:57

C. Ronaldónak angol ajánlatai vannak

Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke közölte a Real Madriddal, hogy angol kluboktól kaptak ajánlatot - tudatta a Cope.

2017. június 15., csütörtök, 06:18

C. Ronaldo: "Tiszta a lelkiismeretem"

Tiszta a lelkiismerete Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid portugál labdarúgójának az ellene indított adócsalási per kapcsán.