2017. március 21., kedd, 06:18

Griezmann: "Real? Barca? Miért ne?"

Bár Antoine Griezmann már sokadszorra jelezte, hogy nem tervezi az Atlético Madridtól való eligazolást, de mondott olyat is, ami aligha tetszik a Matracosok drukkereinek.

2017. március 19., vasárnap, 07:12

Griezmann megint beszélt a jövője kapcsán

Az Atlético Madrid francia támadója, Antoine Griezmann ismét elmondta, hogy remekül érzi magát a klubnál, és szavai alapján egyáltalán nem tervezi az elszerződést.

Amennyiben Antoine Griezmannt eladja az Atlético Madrid, abban az esetben a spanyol klub kivetheti hálóját Alexandre Lacazette-re.

Antoine Griezmannt a hírek szerint nagyon vinné a Manchester United, de a francia játékos friss nyilatkozata aligha töltötte el örömmel az angol klubot.

Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere két futballistát is kinézett magának az Atlético Madridból - írja a Sun.

A Manchester United már jó ideje megkaparintaná Antoine Griezmannt az Atlético Madridtól, de a Marca azt írja, José Mourinho menedzser nem biztos abban, hogy beválna.

2017. január 30., hétfő, 05:13

Az Arsenal is akarja a francia csillagot?

A Daily Mail úgy tudja, hogy a Manchester United mellett az Arsenal is megszerezné Antoine Griezmannt az Atlético Madridtól.

2017. január 25., szerda, 04:29

Ennyi Griezmann kivásárlási ára

Az okdiario.com tudni véli, hogy milyen kivásárlási ár szerepel az Atlético Madrid sztárjának, Antoine Griezmann-nak a szerződésében.

Ismét Spanyolországból nézett ki hálóőrt a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola - olvasható a Goal.com-on.

2017. január 19., csütörtök, 05:13

Ő a ManUnited fő nyári jelöltje?

Az Independent úgy tudja, hogy Antoine Griezmann a Manchester United fő jelöltje a nyári átigazolási időszakra vonatkozólag.