2017. június 22., csütörtök, 09:15

Figyelmeztetett a Bayern Lewa-ügyben

A Bayern Münchennek esze ágában sincs elengedni gólvágóját, Robert Lewandowskit.

A Chelsea megpróbálkozhat a Bayern München sztárjának, Robert Lewandowskinak a szerződtetésével.

2017. január 07., szombat, 14:12

Durva fizetésre mondott nemet a Bayern csillaga

Robert Lewandowskit vitték volna Kínából, de a neki ajánlott csillagászati fizetés ellenére a Bayern Münchenben maradás mellett döntött.

2016. december 14., szerda, 05:30

Hosszabbított napjaink egyik legjobb csatára

Robert Lewandowski meghosszabbította szerződését a Bayern Münchennel.

A Bayern München lengyel válogatott csatárklasszisa, Robert Lewandowski nem zárta ki távozásának lehetőségét, azonban leszögezte, hogy remekül érzi magát a bajor együttesnél.

A People arról számolt be a minap, hogy Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere arra kérte a klub megfigyelőit, hogy alaposan tekintsék meg Dawid Kownacki játékát.

2016. március 04., péntek, 18:15

Lewandowskit meglepte Aubameyang

Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel csatára tudta, hogy a Borussia Dortmund gaboni támadója, Pierre-Emerick Aubameyang remek futballista, de arra nem számított, hogy ilyen jól fog menni neki a játék ebben az évadban.

2016. február 19., péntek, 13:43

Morata elmondta, kit tart a legjobb csatárnak

Álvaro Morata, a Juventus spanyol támadója a Sport Bildnek nyilatkozva elárulta, mely játékost tartja a legjobb csatárnak.

A Manchester Uniteddel, a Paris Saint-Germainnel és a Real Madriddal is kapcsolatba hozott Robert Lewandowski az AS értesülései szerint komoly fizetésemelést kért a Bayern Münchentől.

A Bayern München csatárát, Robert Lewandowskit a hírek szerint vinné a Real Madrid, de a bajorok korábbi remek brazil támadója, Giovane Élber szerint nem válna a javára a váltás.