Pocsék formát mutatnak Pedróék Fotó: Getty Images

A Chelsea spanyolja szerint fontos, hogy nyugodtak legyenek

  2019. február 20.
Pocsék formát mutatnak Pedróék
Pedro, a Chelsea spanyol válogatott labdarúgója szerint a csapat játékosainak nyugodtnak kell maradniuk annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem értek el jó eredményeket.
A 31 éves szélső azt mondta: a következő két összecsapáson meg kell próbálniuk visszaszerezni a lehető legjobb formájukat.

„A legfontosabb most a nyugalom és a kemény edzések” – jelentette ki a támadó a klub honlapján azt követően, hogy a Chelsea címvédőként már a nyolcaddöntőben búcsúzott az FA Kupától, miután hétfőn hazai pályán 2-0-ra kikapott a Manchester Unitedtől.

„Előbb az Európa Ligában, majd hétvégén a Ligakupa döntőjében vár fontos mérkőzés ránk” – mondta csapata heti programjáról Pedro.

A Chelsea előbb csütörtökön az EL-ben a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc visszavágóján 2-1-es előnyről fogadja a svéd Malmőt, majd vasárnap a Wembley Stadionban a Manchester Cityvel csap össze.

Az együttes az FA Kupa-kiesés előtt a bajnokságban is bukdácsolt: legutóbbi négy Premier League-összecsapásán háromszor is lőtt gól nélkül kapott ki.