BOMMDR5glR Getty Images

A Milan Torres felé fordulhat

  2011. december 21.
BOMMDR5glR

Ha Carlos Tévez szerződtetése nem jön össze a milánóiaknak, megpróbálkozhatnak Fernando Torres kölcsönvételével.

Az AC Milan Antonio Cassano hosszú időre való kiesése okán akar egy csatárt, és Maxi Lópezzel kapcsolatban a klub jó pár hete megegyezett a Cataniával, de arról szóltak a hírek, hogy csak akkor érkezik a csapathoz, ha nem sikerül Tévez leigazolása. A La Gazzetta dello Sport mostani írása szerint López már nem is B, hanem C terv, az olasz lap ugyanis úgy tudja, hogy amennyiben a Manchester City nem engedi el problémás argentinját, akkor a Chelsea alkalmazásában álló Fernando Torres felé fordulhatnak.

Jó esély van arra, hogy nem lesz dűlőre jutás a manchesteriekkel, ők ugyanis eladásban gondolkodnak, míg a Milan egyelőre csak kölcsönvételben. Roberto Mancini, a Polgárok menedzsere a vezetők többségével egyetemben szeretné, ha végre véglegesen pont kerülne a Tévez-ügyre, ezért hát nem lesz könnyű dolga a Milannak. Ha azonban áttérnek a Gazzetta szerinti új alternatív megoldásra, az is problémás lehet: Torres ugyan finoman szólva sem remekel a Chelsea-nél, és már nem is tagja a kezdőcsapatnak, ennek ellenére André Villas-Boas menedzser a minap kijelentette, hogy nem lesz eladva a spanyol futballista, aki év elején 50 millió fontért lett megvásárolva a Liverpooltól. Ez persze önmagában még nem jelenti azt, hogy kizárt a csapatváltás, hiszen nem egyszer láttunk már olyat, hogy hasonló nyilatkozat után átigazolás lett a történet vége.

A Rossoneri nem akar nagy pénzeket kiadni a télen, mert egyrészt elsősorban átmeneti megoldást keresnek, másrészt pedig Tévez és Torres esetében erős rizikót is jelentene a nagy összeg: előbbi már hosszú hetek óta nem játszik, utóbbi pedig kiszorult a Kékek kezdőjéből gyenge formája miatt.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban