Draxler
Draxler Fotó: Getty Images

A PSG felajánlotta Draxlert az Internek – sajtóhír

  Global Soccer 2019. november 27.
Az Internazionale remekül kezdte az idényt, 13 fordulót követően a második helyen áll a Serie A-ban, azonban a csapat edzője, Antonio Conte ezzel együtt is úgy érzi, hogy erősíteni kellene a kereten, elsősorban a középpályán, és az egyik érkező a Paris Saint-Germain játékosa, Julian Draxler lehet.
A milánóiak nyáron érkezett szakvezetője már a bajnoki rajt előtt is leginkább ezt a csapatrészt igyekezett felturbózni, hiszen ide érkezett Nicoló Barella és Stefano Sensi is, akik remek igazolásnak bizonyultak. Sensi azonban hetekkel ezelőtt kidőlt, és a hétvégén, a Torino elleni bajnokin Barella is megsérült, és meg kellett műteni a térdét, így a legjobb esetben is csak a téli szünet után játszhat ismét. Az elmúlt hetekben a középpályáról Kwadwo Asamoah és Roberto Gagliardini is hiányzott, nem meglepő tehát, hogy Conte legalább egy középpályás megszerzését tartja prioritásnak januárban.

A milánóiakat kapcsolatba hozták a barcelonai Arturo Vidallal és Ivan Rakiticcsel is, a Gazzetta dello Sport legújabb infói szerint pedig akár a Paris SG játékosa, Julian Draxler is az Interben köthet ki. A 26 éves német légiós az évad elején sérülés miatt nem nagyon játszott, de az elmúlt hetekben megint egyre több lehetőséget kapott Thomas Tucheltől, az előző két bajnokit egyaránt végigjátszotta, és mindkettőn gólpasszt adott. Ezzel együtt állítólag a párizsiak hajlandók lennének megszabadulni tőle: szerződése 2021-ig érvényes, és eladásával a viszonylag magas fizetését sem kellene állni.

A Gazzetta egyenesen azt állítja, hogy a PSG felajánlotta Draxlert az Internek.

Forrás: Global Soccer

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban