Lionel Messi Fotó: Getty Images

A PSG tiszteletlen volt Messi kapcsán?

  2021. január 28.
Lionel Messi
Joan Laporta, az FC Barcelona exelnöke – aki ismét a klub első embere lehet, mivel pályázik a pozícióra – szerint a Paris Saint-Germain tiszteletlenül viselkedett, amikor jelezte, hogy leigazolná Lionel Messit.
Mint ismert, Messi tavaly közölte a Barcával, hogy menni akar a Camp Nouból, s ugyan végül úgy döntött, marad, ez a hírek szerint azért történt így, mert nem akart pereskedni szeretett csapatával. Szerződése az idény végén lejár, s legvalószínűbb következő állomáshelyeként a Paris Saint-Germaint emlegetik – a francia egyesület sportigazgatója, Leonardo nemrég kijelentette, hogy az olyan nagyszerű játékosok, mint Messi, mindig ott vannak a PSG kívánságlistáján.

Joan Laporta szerint ezzel túllőtt a célon a PSG: „Tiszteletlenség a Barca felé, hogy a PSG kijelenti, meg akarja szerezni Messit. Nem engedhetjük meg, hogy egyes klubok destabilizáljanak más klubokat. Beszélnünk kell az UEFA-val és a FIFA-val az ilyen történések elkerülése érdekében. A PSG-nek tartózkodnia kell attól, hogy beszéljen Messiről – nem helyes, hogy egy másik klub beszéljen róla, s jelenleg nincs elnök, aki reagálhatna a tisztelet hiányára.”