zju8CvC66v Getty Images

A több tiszteletet váró Torres szerint a Liverpool csúnyán becsapta őt

  2011. december 22.
zju8CvC66v

Fernando Torres nem érti, hogy miért fordultak ennyire ellene a Vörösök drukkerei.

Mint az ismert, a 27 esztendős csatár az év elején 50 millió fontért a Liverpooltól a Chelsea-hez szerződött - az átigazolás nagy felháborodást keltett a liverpooli szurkolók körében.

"A Liverpool-szurkolók nem tudják az igazságot arról, hogy miért is írtam alá a Chelsea-hez. A drukkerek a történtek felét sem ismerik, nincsenek tisztában azzal, hogy milyen emberek is irányítják a Liverpoolt - teljesen máshogy látják a vezetőket, mint amilyenek valójában. Ígéreteket tettek, amiket nem tartottak be, és azért távoztam, mert rájöttem, hogy nincsen elég időm arra, hogy egy olyan projekt része legyek, ami éveket igényelne" - így Torres.

"Semmi bajom nincsen a Liverpool-drukkerekkel. Nem akartam ilyen módon elhagyni a Liverpoolt, de a klub hazudott nekem. Cserbenhagytak engem, és nem értem, miért utálnak a szurkolók."

A volt Atlético Madrid-játékosnak nagyon nem megy a játék a londoni Kékeknél, és már egy ideje André Villas-Boas menedzser nem is kezdőként számít rá.

"Megpróbálok nagyon alázatos lenni és visszakerülni a Chelsea kezdő tizenegyébe. A formám nem jó, de világ- és Európa-bajnok vagyok, több tiszteletek érdemlek. Nehéz a padon ücsörögni, de tisztelem azokat a játékosokat, akik játszanak. Támogatom a csapatot, és visszatérek."

Hanyatlása miatt aggódik Vicente del Bosque, a spanyol nemzeti csapat szövetségi kapitánya is.

"Igaz, hogy Vicente del Bosque aggódik miattam és a Chelsea-s formám miatt. Rajtam múlik, hogy újra az a csatár legyek, aki voltam. Ha olyan leszek, mint pár évvel ezelőtt, akkor újra fontos szerepet fogok betölteni a spanyol válogatottban."

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban