kép Fotó: manutd.com

A világ legdrágább tinije lett az "új Henry"

  2015. szeptember 1.
kép

A Manchester United megkaparintotta az AS Monacótól Anthony Martialt.

A Sky Sports értesülései szerint az angol gigász 36 millió fontot fizet a hercegségbelieknek a 19 éves francia támadóért, aki így a futballtörténelem legdrágább tinije lett.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Manchester Unitedhez. Élveztem az AS Monacónál eltöltött időszakomat, és szeretnék köszönetet mondani a klubnak és a szurkolóknak mindenért, amit tettek értem" - hangzott el a négy plusz egy évre aláíró U21-es válogatott játékostól.

"Mindig a Premier League-ben akartam játszani, és a világ legnagyobb klubjához igazolni olyasvalami, amiről minden fiatal játékos álmodik. Várom már, hogy találkozhassak az új csapattársaimmal, s hogy együtt dolgozhassak Louis van Gaallal (a United menedzsere), aki oly sok mindent elért már a karrierje során."

"Hiszem, hogy ez a megfelelő klub a számára a fejlődése folytatásához - ezek már Van Gaal szavai. - Minden adottsága megvan ahhoz, hogy topfutballista legyen, ugyanakkor időt kell adnunk neki ahhoz, hogy alkalmazkodjon az új környezethez és a Premier League iramához."

Az "új Thierry Henry"-nak kikiáltott Martial két idény erejéig szolgálta a Monacót, és 70 mérkőzésen 15-ször talált be.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display