kép

A Werder eltiltotta két játékosát

  2013. április 26.

Arnautovic és Elia hajnalban lépte át a sebességhatárt, a rendőri beavatkozásokat követően a Werder Bremen időlegesen kitiltotta őket az edzésekről."A Werder Bremen azonnali hatállyal kitiltotta Marko Arnautovic-ot és Eljero Eliát az első csapat edzéseiről és a mérkőzésekről. Arnautovic és Elia péntek hajnalban, nagyjából 3 óra körül Osnabrück felé hajtottak Brémából, amikor a rendőrség megállította őket" -
olvasható a Werder Bremen által kiadott közleményben.

A Bild úgy tudja, hogy a két futballista 41 km/h-val lépte át a megengedett sebességhatárt, az eset az A1-es autópályán történt. Az osztrák Arnautovic a bécsi rendszámú Porschéjével száguldott, míg mögötte a holland Elia egy piros Bentley volánja mögött ült.

"Nagyon csalódottak vagyunk. Olyan játékosokra van szükségünk, akik 100 százalékban a csapatra és az ottani munkákra tudnak koncentrálni. Aki két nappal a bajnoki meccs előtt hajnali háromkor az autópályán száguldozik, az biztos nem felel meg az elvárásainknak" - mondta az eset kapcsán Thomas Eichin sportigazgató.

A Werder Bremen jelenleg a kiesés ellen küzd a Bundesligában, szombaton a Bayer Leverkusen otthonában lesz jelenése - Arnautovic és Elia nélkül.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban