kép
kép

Átigazolási bombát robbantana a Chelsea?

  Forrás: sport365.hu - MMV 2014. szeptember 11.

A Daily Express arról számolt be, hogy a Chelsea menedzsere, José Mourinho szeretne ismét együtt dolgozni Cristiano Ronaldóval, így a londoni klub próbát tehet a szerződtetésére.


C. Ronaldo 2009 óta tagja a Real Madridnak, amelyben futballozva félelmetes statisztikákkal rendelkezik, így cseppet sem meglepő, hogy foggal-körömmel ragaszkodik hozzá a madridi egyesület. A 29 esztendős portugál támadó ugyanakkor nemrég megint jelezte, hogy nagyon szereti Manchestert, és egy nap visszatérne a Manchester Unitedhez, amely állítólag érdeklődik is iránta, és 60 millió fontot kínálhat érte.

Hogy Ronaldo mikorra tervezi a visszatérést, azt nem tudni, de vannak olyan hangok, amelyek arról szólnak, hogy már jövő nyáron sor kerülhet az eligazolására. A Chelsea-nél nyilvánvalóan nem örülnének neki, ha egy ilyen világklasszissal erősödne a riválisuk, és Mourinho együtt dolgozna ismét C. Ronaldóval az Express cikke szerint, úgyhogy könnyen elképzelhető, hogy a Real a manchesteriektől és a londoniaktól is ajánlatot kap majd.

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)