Otamendi
Otamendi

Átigazolási hírek (19.05.12, 22:00)

  Global Soccer 2019. máj. 12.
ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

Olasz lapértesülések szerint az Internazionale komolyan érdeklődik a Cagliari erőssége, Nicoló Barella iránt. A milánóiak ugyanakkor a szárd egyesület által kért 40-50 millió euró helyett inkább néhány játékost adnának cserébe az olasz válogatott középpályásért.


Az AS úgy tudja, hogy az Atlético Madrid a Manchester City erősségével, Nicolás Otamendivel (a képen) szeretné pótolni a klubtól távozó Diego Godínt. Az argentin védő az utóbbi időben csak kispados a manchesterieknél, és a menedzsere, Jorge Mendes állítólag már felvette a kapcsolatot az Atléticóval.


Az FC Barcelona második számú kapusát, Jasper Cillessent a Benfica szeretné megszerezni. A holland hálóőr állítólag távozni szeretne a rendszeres játéklehetőség érdekében, és a lisszaboniak mellett állítólag több angol és olasz klub is csábítja.


A Marca értesülései szerint a Real Madrid közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Olympique Lyon balhátvédjét, Ferland Mendyt. A madridiak állítólag megkezdték a tárgyalásokat a lyoniakkal a védőről, akiért 45 millió eurót is hajlandók lennének kifizetni.


Olasz lapértesülések szerint az Internazionale közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Manchester City védőjét, Danilo Luizt. A brazil jobbhátvéd ebben a szezonban mindössze 21 találkozón lépett pályára, és a milánóiak állítólag már megállapodtak vele egy négyéves szerződésben, évi 3,5 millió eurós fizetéssel, a manchesterieknek pedig 15-20 millió eurót fizetnének.


Az Arsenal fiatal középpályása, Charlie Gilmour bejelentette, hogy a szezon végeztével távozik a klubtól. A 20 éves játékos 2006 óta volt az Ágyúsok igazoltja, és ebben a szezonban két Európa Liga-mérkőzésen is pályára lépett. A skót korosztályos válogatott középpályás szerződése lejár a londoniaknál.


Forrás: Global Soccer

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban