Átigazolási hírek (19.05.18, 10:50)

  2019. máj. 18.
Neymar Neymar Fotó: Getty Images
ÁTIGAZOLÁSI HÍREK
A Mirror úgy tudja, hogy a Tottenham Hotspur 40 millió fontos (45 millió euró) ajánlatot tehet az AS Romának Nicolo Zaniolóért. A 19 éves olasz támadó középpályást a Real Madriddal, a Juventusszal és a Bayern Münchennel is kapcsolatba hozták.
Az Arsenal 10,5 millió fontot (12 millió euró) kínált a Grémiónak a 28 éves argentin középső bekkért, Walter Kannemannért. (Mirror)

Leroy Sanét állítólag vinné a Bayern München, de Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere jelezte, hogy szeretnék őt megtartani, és hozzátette, hogy még jócskán van idejük a szerződéshosszabbításra.
Marcus Rashford, a Manchester United csatára egyelőre vár szerződésének megújításával, mert látni szeretné, merre tart a klub. (Sun)
A Real Madrid első embere, Florentino Pérez továbbra is megkaparintaná Neymart, de nem akar rossz viszonyba keveredni Nasszer al-Helaifivel, a brazil csillag klubjának, a Paris Saint-Germainnek az elnökével, ezért csak akkor foglalkozik komolyabban az üggyel, ha maga a játékos teszi meg az első lépést, vagyis jelzi, hogy távozni akar Párizsból. (AS)
e-max.it: your social media marketing partner