Griezmann
Griezmann Fotó: Getty Images

Átigazolási hírek (19.06.13, 09:30)

  2019. június 13.
ÁTIGAZOLÁSI HÍREK
A Times azt írja, hogy Gareth Bale a fizetési igényei miatt aligha hagyja el a Real Madridot a nyáron.
A Bayer Leverkusen bejelentkezhet a Real Madrid norvég tehetségéért, Martin Ödegaardért. A 20 éves támadó középpályás az elmúlt szezont a Vitesse-nél töltötte kölcsönben, és remek teljesítményt nyújtott. (Bild)

Mino Raiola cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint Franciaországba utazott, hogy véglegesítse a Paris Saint-Germainnel való ügyletet Matthijs de Ligt, az Ajax csapatkapitánya kapcsán.
A mögöttünk hagyott idény második felét kölcsönben az Arsenalnál töltő Denis Suárez az El Larguerónak úgy nyilatkozott, hogy szeretne játszani, ezért el kívánja hagyni az FC Barcelonát.
Kyle Walker tárgyal a Manchester Cityvel szerződésének meghosszabbításáról.
Az Atlético Madrid francia támadójáért, Antoine Griezmannért ajánlatot tehet a Manchester United. A Sun úgy tudja, hogy az angol topklub 95 millió fontot (106 millió euró) kínálhat a világbajnok sztárért.
A Lazio kívánságlistáján megtalálható Calum Chambers (Arsenal) és Jamal Lascelles (Newcastle United) is.
A Real Sociedad 10 millió euróért megszerezte a Borussia Dortmundtól a svéd csatárt, Alexander Isakot. A 19 esztendős futballista 2024-ig szóló szerződés alá kanyarította oda a nevét.
A Real Madrid az elmúlt időszak híreinek megfelelően megszerezte Ferland Mendyt az Olympique Lyontól. >>> Bővebben itt
Daniel James öt évre írt alá a Manchester Unitedhez. A Swansea Citytől megszerzett 21 éves walesi válogatott szélső 15 millió fontba került, a leigazolásáról már múlt héten megegyeztek a klubok.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban