Neymar

Átigazolási hírek (19.06.25., 12:25)

  2019. június 25.
Neymar
ÁTIGAZOLÁSI HÍREK
Az Ajax mellett az Everton is bejelentkezhet a Juventus fiatal olasz válogatott csatáráért, Moise Keanért. (Gazzetta dello Sport)

A Marca azt írja, hogy a Real Madrid 2020-ban leigazolhatja Kylian Mbappét a Paris Saint-Germaintől. A párizsiak idén biztosan nem engedik el világbajnok csillagukat, de a forrás szerint a következő évi váltásra van esély.

A Sport úgy tudja, hogy a PSG alkalmazásában álló Neymar megegyezett az FC Barcelonával a visszatéréséről. A brazil támadó a jelenlegi fizetésénél csaknem 50 százaléknyival kevesebbet keresne a Camp Nouban, és öt évre írna alá. A kluboknak is meg kell ugyanakkor állapodniuk, s ha erre nem kerülne sor, a 27 éves sztár csak akkor venné fontolóra a Real Madridhoz szerződést (a királyiak egyébként a Barcáénál jobb fizetést garantáló kontraktust kínáltak neki).

A Real Madrid kinézte a Napoli középpályását, Fabián Ruízt. Az olasz klub 70 millió euróért engedné csak el 23 éves, kétszeres spanyol válogatott futballistáját. (AS)

A Manchester United megszerezné a Real Zaragoza mindössze 16 éves szélsőjét, Mateo Mejíát. (Simon Peach)

Az AS Roma rámozdulhat az Arsenallal is kapcsolatba hozott 25 éves belga válogatott szélsőre, a momentán a kínai Dalian Jifangnál futballozó Yannick Ferreira Carrascóra. (TuttoMercatoWeb)

A 2016-ban a Leicester Cityvel nagy meglepetésre bajnokságot nyerő Claudio Ranieri elmondta, érdekli őt a Newcastle United megüresedett kispadja. (Sky Sports)