Átigazolási hírek (19.07.02., 12:30)

  2019. július 2.
ÁTIGAZOLÁSI HÍREK
Sarabia Sarabia Fotó: Getty Images
A Tottenham Hotspur 9 millió fontért megvette a Leeds Unitedtől Jack Clarke-ot. A 18 esztendős szélső ugyanakkor marad az Elland Roadon, ugyanis kölcsönadta őt egy szezon erejéig a londoni klub.

A Paris Saint-Germain bejelentette Pablo Sarabia megszerzését a Sevillától. A 27 éves spanyol játékmester 20 millió euró körüli összegbe került, és öt évre kötelezte el magát a párizsiakhoz. Összesen 151 meccsen játszott a sevillai együttesben, ezeken 43 gólt és 38 gólpasszt jegyzett.

A Tottenham Hotspur mellett a Manchester United is kinézte a Real Betis argentin válogatott középpályását, Giovani Lo Celsót. (Marca)

A Manchester United 70 millió fontos ajánlatot tett a Leicester Citynek Harry Maguire-ért. (Sky Sports)

Az Atlético Madrid nem tudja még leigazolni Joao Félixet, a Benfica fiatal támadóját, mert arra vár, hogy Antoine Griezmannt el tudja adni. (ESPN)

A Crystal Palace-nál képbe került az Arsenal védője, Carl Jenkinson. (Sun)

A Levantétól a Valenciához igazolt Jason Remeseiro, méghozzá ingyen. A 24 esztendős szélső kapcsán már hónapok óta híresztelték, hogy a Denevérekhez csatlakozik.

A Newcastle Unitedet elhagyó Rafa Benítez a kínai Dalian Jifang vezetőedzője lett.

A Manchester United megegyezett a személyes feltételekről a Sporting CP középpályásával, Bruno Fernandessel, ugyanakkor a lisszaboni klubbal való dűlőre jutás még hátravan. (Gazzetta dello Sport)