Átigazolási hírek (19.07.16., 05:50)

  2019. július 16.
ÁTIGAZOLÁSI HÍREK
Neymar menni akar Neymar menni akar Fotó: AFP
Az RB Leipzig közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Paris Saint-Germain 22. életévében járó középpályását, Christopher Nkunkut. (L'Équipe)

A Tottenham Hotspur 60 millió eurót kínálhat a Real Madridnak volt játékosáért, Gareth Bale-ért. A londoniak a jelenlegi fizetésének csak a felét adnák a walesi szélsőnek. (Marca)

Bár a 25 millió fontos ajánlatra is nemet mondott a Celtic, az Arsenal újabb próbát tesz Kieran Tierney leigazolására. (Scotsman)

Neymar leült beszélgetni jövőjéről klubja, a Paris Saint-Germain sportigazgatójával, Leonardóval, aki megpróbálta meggyőzni a csatárt a maradásról, de a Sky Sports úgy tudja, hogy hiába: a brazil sztár menni akar.

Az AS Monaco 13 millió euróért megvette a Montpellier kapusát – Benjamin Lecomte öt évre írt alá.

Az Everton szerződtette a Manchester City védőként és középpályásként is bevethető futballistáját, Fabian Delphet. A 29 éves játékos a hírek szerint 8,5 millió fontba került, és bónuszokból további másfél milliót utalhatnak a későbbiek folyamán a liverpooliak.

A Liverpool kölcsönadta egy évre fiatal kapusát, Kamil Grabarát a Huddersfieldnek.

A West Bromwich Albion venezuelai csatára, Salomón Rondón a kínai Talien Jifangnál köthet ki. (Sky Sports)

A Manchester United 50 millió fontot ajánlhat a Sporting CP 24 éves középpályásáért, Bruno Fernandesért. (Independent)

A Newcastle Unitedtől a Deportivo Alavéshez igazolt a 29 éves spanyol csatár, Joselu.

A Sevilla bejelentette, hogy megszerezte az FC Portótól Óliver Torrest. A 25. életévét taposó középpályás öt évre írt alá.