Bakambu
Bakambu

Atlético: ha nem jön össze a párizsi gólvágó leigazolása, ő lehet az új fő jelölt

  2019. december 31.
Az Atlético Madrid megszerezné a nyárig szóló szerződéssel rendelkező Edinson Cavanit a Paris Saint-Germaintől, de komplikált az ügye.
A Goal.com azt írja, hogy kontraktusának időtartama ellenére a PSG valószínűleg olyan összeget kérne érte januárban, amit az Atlético nem adna meg. Ez persze nem egy nagy gát, legfeljebb vár a szezon végéig a madridi klub, ugyanakkor nincs teljes egyetértés az Atlétinél Cavani kapcsán: Diego Simeone vezetőedző nagyon szeretné az uruguayi csatárt, aki szívesen menne is a Wanda Metropolitanóba, csakhogy egyes vezetők úgy vélik, túl nagy kockázat bevállalni a fizetését, tekintve hogy már 32 éves. Erre megoldás lehet, ha lejjebb ad fizetési igényeiből Cavani, de ez egyelőre kétséges.

Ha nem jönne össze a megszerzése, akkor az Atlético célpontja Cédric Bakambu lehet, aki jelenleg Kínában rúgja a bőrt. A Franciaországban született, de válogatott szinten a Kongói Demokratikus Köztársaságot képviselő 28 éves támadó számára nagyon is ismerős a La Liga, hiszen 2015-től 2018-ig a Villarrealt szolgálta, innen került jelenlegi együtteséhez, a Beijing Guoanhoz. Bakambu szeretne visszatérni Európába, és állítólag a Valenciának nemrég már be lett ajánlva.

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)