Bale, Martial, Barca – átigazolási hírek

  2018. március 08., csütörtök, 06:24
Bale, Martial, Barca – átigazolási hírek
A Don Balón értesülései szerint egyetlen klub akarja igazán jelen pillanatban a Real Madrid játékosát, Gareth Bale-t: a Tottenham Hotspur, vagyis a korábbi csapata. A Spursnél remélik, hogy 60 millió euróért megszerezhetik a rutinos walesi szélsőt, de a Real-elnök Florentino Pérez állítólag annyit szeretne érte, amennyiért vette 2013-ban, vagyis 100 milliót.
Alexis Sánchez érkezését követően komplikáltabbá vált Anthony Martial szituációja a Manchester Unitednél, de a klub hosszabbítana vele. A 22 esztendős francia támadó helyzetét az Arsenal és a Juventus is figyelemmel követi, s adott esetben bejelentkezhetnek érte.
Az FC Barcelona az Ajax négy fiatalját is figyeli, a védő Matthijs de Ligtet, a középpályás Donny van de Beeket és Frenkie de Jongot, illetve a szélső Justin Kluivertet. Utóbbi édesapja, Patrick 1998-tól 2004-ig a katalánok csatára volt.
Az AC Milan kinézte magának a Napoli kapusát, Pepe Reinát. A milánói egyesület kétéves szerződést kínálhat a 36. életévét taposó spanyol hálóőrnek.
A Borussia Dortmund és a Napoli is érdeklődik a Liverpool kezdőjéből kikerülő Simon Mignolet iránt – adta hírül a DH. A 30 éves belga kapuvédő poolos szerződése 2021-ig szól.
e-max.it: your social media marketing partner