Bayern: „Eszünkbe sem jutott Kovac menesztése”

  2018. október 09., kedd 05:19
Uli Hoeness, a Bayern München elnöke megvédte Niko Kovac vezetőedzőt, akinek irányításával sorozatban negyedik mérkőzésén maradt nyeretlen az együttes.
„Az utolsó vérig megvédem a vezetőedzőnket" – nyilatkozta Hoeness a Kicker című szaklapnak. Hozzátette, a Bayern vezetősége részéről „teljes a nyugalom”, és „egy másodpercre sem jutott eszükbe”, hogy a nyáron érkezett Kovacot hibáztassák az eredménytelenségért.

A bajor sztárcsapat másfél hete 1-1-et játszott hazai pályán az Augsburggal, majd 2-0-ra kikapott a berlini Olimpiai Stadionban a Dárdai Pál irányította Herthától. Ezután a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában csak 1-1-re végzett a vendég Ajax-szal, majd múlt szombaton 3-0-ra kikapott az Allianz Arenában a Borussia Mönchengladbachtól.

A Nemzetek Ligája mérkőzései miatt most csaknem kéthetes szünet következik a Bundesligában is, addig a horvát Niko Kovac a sztárok távollétében a válogatottakba be nem hívott játékosokkal, valamint az utánpótláskorú futballistákkal folytatja a munkát.

A Bayern München legközelebb október 20-án lép pályára a német élvonalban, amelynek nyolcadik fordulójában a VfL Wolfsburg vendége lesz.
e-max.it: your social media marketing partner