Leonardo Bonucci érdekes nyilatkozata Fotó: Getty Images

Bonucci: „A bajnokság volt az első a Juvénak”

  2020. augusztus 8.
Leonardo Bonucci érdekes nyilatkozata
Érdekes kijelentést tett a Juventus rutinos középső bekkje, Leonardo Bonucci.
Hiába győzték le a torinóiak péntek este 2-1-re az Olympique Lyont hazai pályán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, az első meccset 1-0-ra megnyerő francia csapat jutott tovább 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal. Ez egyértelműen csalódás a Juve számára, de Bonucci elmondta, hogy a bajnoki cím amúgy is fontosabb volt a számukra...

„Csalódottak vagyunk. Tudtuk, hogy elképzelhető egy olyan játék, ahol visszahúzódva játszanak, és várnak a megfelelő lehetőségre” – mondta riportereknek a mérkőzést követően a védő.

„Pár perc múlva kaptunk egy gólt büntetőből, de nagyon hittünk abban, hogy fel tudunk állni. Kár, mert mindent megtettünk, ugyanakkor a fő célunk a bajnokság megnyerése volt.”

A csapat bosnyák középpályása, Miralem Pjanic érezhetően nem tudta megnyugtatni magát azzal, amivel Bonucci. „Ez egy óriási csalódás nekünk, nagyon szerettünk volna továbbmenni a következő körbe” – így a következő idénytől már a Barcelonánál játszó futballista a Sky Sport Italiának.

„Rosszul kezdtünk, de meccsben maradtunk, és folyamatosan mentünk előre. Nagyon nagy csalódás ez, és természetesen nehéz elfogadni. Nem szabad csökkentetnünk a sorozatban kilencedik Scudetto megnyerésével kapcsolatos érdemeket, de a klubnak sokkal magasabb célokért kell küzdenie, és erre képes is.”
AJÁNLOTT CIKKEK:
• Barca-védővel hozták szóba a Juvét
• C. Ronaldo majdnem a Valenciánál kötött ki?

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display