Úgy néz ki, Arthur tényleg Barca-játékos lesz
Úgy néz ki, Arthur tényleg Barca-játékos lesz

Brazilt igazol a Barca, francia jelölt a Realnál, nem áll jól a ManUnited-sztár szénája – átigazolási hírek

  2018. március 9.
A Goal.com tényként közli, hogy az FC Barcelonához kerül majd a Grémio futballistája, Arthur, miután a felek dűlőre jutottak egymással. A katalánok 40 millió eurót fizetnek a 21 éves brazil középpályásért, aki 2019-ben csatlakozik a Barcelonához.
A korábban a Barcával is kapcsolatba hozott Nabil Fekirért ajánlatot tehet a Real Madrid, legalábbis a Don Balón így értesült. Az Olympique Lyon 24 esztendős támadója remekül teljesít a szezonban, 34 mérkőzésen 21 alkalommal volt eredményes, illetve kiosztott hat gólpasszt.
Az Independent értesülései szerint a Manchester Unitednél felvetődött Paul Pogba eladása. A 2016-ban a Juventustól megvett francia sztár teljesítményével nincs megelégedve a szakmai stáb és a vezetés.
A Real Madrid mellett a Chelsea is megpróbálkozhat a nyáron a Bayern München lengyel gólvágójának, Robert Lewandowskinak a leigazolásával – írja a Bleacher Report.
A Bayern világbajnok német támadójátékosa, Thomas Müller elmondta, nem tudja garantálni, hogy pályafutása végéig a klubot fogja szolgálni, de hozzátette, hogy boldog az Allianz Arenában.