Fotó: Getty Images

Brutális ajánlatot tehet Neymarért a Real Madrid

  2019. március 9.
Brutális ajánlatot tehet Neymarért a Real Madrid
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez igen komoly összeget fizetne a Paris Saint-Germain brazil csillagáért.
Pérezt rengeteg kritika érte, éri amiatt, hogy a tavaly a Juventushoz távozott Cristiano Ronaldo helyére nem hozott egy klasszist, és sokan úgy vélik, hogy a Real jelenlegi helyzete (kiesett a BL-ből, a kupából, a bajnokságban pedig 12 pont a lemaradása a listavezető FC Barcelonától) nagyban köszönhető ennek.

Az elnök ezért lépne is a nyáron, és a Sport értesülései szerint egészen elképesztő összeget, 350 millió eurót fizetne Neymarért a PSG-nek. A jelenlegi világrekord is a brazilé, 2017-ben 222 millió eurót utalt érte a párizsi egyesület a Barcának.

A 27 éves gólvágó jelenleg évi 36 millió eurót keres, a királyiak 45 millió eurót garantálnának neki, és ötéves szerződést kötnének vele.

A katalán lap azt is írja, hogy a Realnál tisztában vannak vele, hogy a PSG nem egy „eladó” klub, ugyanakkor Neymar eladásával megoldódnának az UEFA pénzügyi fair play szabállyal kapcsolatos kérdések, ráadásul ha elmenne, még mindig ott lenne Kylian Mbappé, akinek esze ágában sincs távozni momentán a PSG-től, és még sokáig lehetne a csapat „arca”.