C. Ronaldo: „Gondoljátok, hogy hazamegyek, aztán sírok?”

  2018. december 11., kedd 05:35
C. Ronaldo úgy véli, idén is megérdemelte volna az Aranylabdát C. Ronaldo úgy véli, idén is megérdemelte volna az Aranylabdát
A Juventus csillaga, Cristiano Ronaldo csalódott, hogy nem ő kapta az Aranylabdát, de elmondása szerint ez egyáltalán nem törte meg.
„Azt gondolom, megérdemelném, hogy minden évben megnyerjem az Aranylabdát” – mondta riportereknek a portugál támadó, aki második lett a szavazáson korábbi csapattársa, a Real Madridot szolgáló Luka Modric mögött.

„Azért is dolgozom, hogy én kapjam, de amikor nem nyerem meg, az nem jelenti számomra a világ végét. A számok persze nem hazudnak, de nem vagyok kevésbé boldog, ha nem én vagyok az első. Fantasztikus a családom, remek barátaim vannak, és az egyik legjobb klubnál futballozok. Gondoljátok, hogy hazamegyek, aztán sírok? Igen, van bennem csalódottság, de az élet megy tovább, és a jövőben is keményen fogok dolgozni.”

„Gratulálok Modricnak, megérdemli, és jövő évben újra szembenézhetünk egymással. Mindent meg fogok tenni, hogy ott legyek.”
e-max.it: your social media marketing partner