Cristiano Ronaldo még a Manchester United mezében Fotó: Getty Images

C. Ronaldo majdnem a Valenciánál kötött ki?

  2020. augusztus 7.
Cristiano Ronaldo még a Manchester United mezében
Még pályafutása elején állítólag közel állt ahhoz Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál klasszisa, hogy a Valencia labdarúgója legyen.
A Valencia korábbi védője és sportigazgatója, Amedeo Carboni az Il Posticipónak nyilatkozva elárulta, hogy 2006-ban majdnem megszerezték a Manchester Unitedtől Cristiano Ronaldót.

Az ötszörös aranylabdás támadónak komoly nézeteltérése akadt a 2006-os németországi világbajnokságon Wayne Rooney-val, és egy ideig úgy nézett ki, hogy a duó nem fog tudni tovább együtt dolgozni a Unitednél.

„Megvoltak az anyagi források a megszerzéséhez, megállapodtunk a játékos szponzoraival, a Nike-kal és a Coca Colával. A Valencia közel volt a nagy durranáshoz, igent mondott Cristiano is. A szerződések már alá voltak írva az ügynöke által és általam, de az ügylet ennek ellenére végül nem valósult meg” – hangzott el Carbonitól.

Az akkor 21, most 35 éves Ronaldo végül maradt az Old Traffordon még három évet, majd kilenc évig a Real Madridot szolgálta, miközben rekordot rekordra halmozott.

A ManUniteddel kilenc, a Reallal 15 címet nyert, a Juvéval pedig eddig hármat.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display