Chelsea: az Ajax sztárjának megszerzése nem feltétlenül jelenti Willian és Pedro távozását

  2020. február 16.
Frank Lampard Chelsea-menedzser nyilatkozata alapján Willian és Pedro is maradhat a klubnál.
Zijes a Chelsea-nél folytatja a következő szezontól Zijes a Chelsea-nél folytatja a következő szezontól A kép forrása: Goal.com
A brazil és a spanyol szélső kapcsán is már egy ideje olvasni lehet arról, hogy csapatot válthatnak, amelyre még nagyobb az esély azóta, hogy bejelentésre került a Chelsea és az Ajax megegyezése Hakim Zijes szerződtetéséről – a marokkói támadójátékos a nyáron csatlakozik majd a Kékekhez.

„Nem – válaszolta Lampard arra a kérdésre, Zijes leigazolása azt jelenti-e, hogy Willian és/vagy Pedro távozik. – Folynak a tárgyalások velük. Mindketten sikeres játékosai a klubnak.”

A 26 éves Zijest egyébként már télen megvette volna a Chelsea. „Megpróbáltuk, de nem volt lehetséges. Mindannyian tudjuk, hogyan működik a januári átigazolási időszak. Tiszteletben kell tartani, hogy a klubok meg akarják tartani a topjátékosaikat, és ebben az esetben is ez volt a helyzet. Ugyanakkor sikerült őt megszereznünk úgy, hogy a következő szezontól már itt lesz, elégedettek vagyunk tehát.”

„Úgy vélem, fantasztikus játékos. Tavaly került a látókörömbe a Bajnokok Ligájában való játéka miatt. Azt gondoltam, hogy az egyik legjobb játékosa az Ajaxnak, különösen a Tottenham elleni meccseiken volt kiemelkedő. Mi is játszottunk ellenük az idényben, szóval sokat tudok róla, tisztában vagyok a képességeivel.”

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)