Onana
Onana

Chelsea: távozhat a rekordösszegért megvett spanyol, ex-barcás jöhet a helyére

  2020. február 7.
Meglehet, hogy az idényt követően eladja kapusát a Chelsea.
A londoni klub 2018-ban 80 millió euróért vette meg az Athletic Bilbaótól Kepa Arrizabalagát, ami egyrészt klubrekord, másrészt világrekord a kapusokat figyelembe véve.

Az összeghez és a várakozásokhoz mérten azonban nem jelenthető ki, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már hetek óta arról olvasni, hogy hálóőrt keres a Chelsea.

A legtöbbször a Burnleyt szolgáló Nick Pope-pal hozták szóba a Kékeket, de a Goal.com úgy tudja, hogy André Onana is komoly jelölt lehet.

Az FC Barcelonánál nevelkedő kameruni nagyon fontos tagja az Ajaxnak, amely tavaly meglepetésre a Bajnokok Ligája elődöntőjéig jutott.

A 23 esztendős kapuvédő nemrég jelezte, hogy nagyon is érdekli a Premier League-ben való védés, ez alapján pedig az ő részéről is meglehet a szándék a transzferre.

A Goal.com azt írja, hogy ugyan Frank Lampard menedzser megbízik a megfigyelőkben, de a kapusposztra olyat igazolna, akit a saját szemével is látott játszani – Onanára ez igaz, hiszen az Ajax és a Chelsea egy BL-csoportban volt a szezonban.

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)