Conte: "Ő egy olyan zseni, mint Pirlo"

  2017. február 12., vasárnap, 08:50
Conte: "Ő egy olyan zseni, mint Pirlo" Fotó: Getty Images

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte remek véleménnyel van spanyol játékosáról, a világ- és Európa-bajnok Cesc Fábregasról.

"Cesc egy topjátékos, egy futballzseni - mondta riportereknek az olasz szakember, aki honfitársához hasonlította Fábregast. - Hasonlókat tudok mondani róla, mint Andrea Pirlóról."

"Cesc nem futja le a 100 métert 10 másodperc alatt, de a labdával zseniális. A sebesség a fejében van."

A korábbi arsenalos és barcás nem számít stabil kezdőembernek, de Conte elmondta, hogy mindig olyan csapatot állít össze, ami a véleménye szerint a lehető legjobb eredményt hozza. "Néha döntést kell hoznod, és a csapat egyensúlyát kell figyelembe venned. Egyszer ilyen, egyszer olyan döntést hozol. Cesc egy fontos játékos, és mindig megpróbálom őt a legmegfelelőbb állapotában bevetni, hogy a legjobbját adja az együttes számára."

"Nagyon elégedett vagyok vele. Ne felejtsük el, hogy N'Golo Kanté játszik a posztján, márpedig róla sokan azt mondják, hogy a liga legjobbja. Aztán ott van Nemanja Matic is, aki szintén kiválóan futballozik. Amikor több jó játékosod van egy posztra, akkor az nem egyszerű, de inkább ilyen problémáim legyenek."

e-max.it: your social media marketing partner