kép Fotó: Getty Images

Conte: "Ő egy olyan zseni, mint Pirlo"

  2017. február 12.
kép

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte remek véleménnyel van spanyol játékosáról, a világ- és Európa-bajnok Cesc Fábregasról.

"Cesc egy topjátékos, egy futballzseni - mondta riportereknek az olasz szakember, aki honfitársához hasonlította Fábregast. - Hasonlókat tudok mondani róla, mint Andrea Pirlóról."

"Cesc nem futja le a 100 métert 10 másodperc alatt, de a labdával zseniális. A sebesség a fejében van."

A korábbi arsenalos és barcás nem számít stabil kezdőembernek, de Conte elmondta, hogy mindig olyan csapatot állít össze, ami a véleménye szerint a lehető legjobb eredményt hozza. "Néha döntést kell hoznod, és a csapat egyensúlyát kell figyelembe venned. Egyszer ilyen, egyszer olyan döntést hozol. Cesc egy fontos játékos, és mindig megpróbálom őt a legmegfelelőbb állapotában bevetni, hogy a legjobbját adja az együttes számára."

"Nagyon elégedett vagyok vele. Ne felejtsük el, hogy N'Golo Kanté játszik a posztján, márpedig róla sokan azt mondják, hogy a liga legjobbja. Aztán ott van Nemanja Matic is, aki szintén kiválóan futballozik. Amikor több jó játékosod van egy posztra, akkor az nem egyszerű, de inkább ilyen problémáim legyenek."

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display