kép
kép Fotó: Bongarts

Dárdai Pál fiáról nem mond le a magyar válogatott

  2018. október 2.
Marco Rossi szövetségi kapitány nem mond le arról, hogy Dárdai Pál fia, ifjabb Dárdai Pál, a Hertha BSC 19 éves középpályása a magyar labdarúgó-válogatottban szerepeljen.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján az olasz szakvezető elmondta, Michael Boris szövetségi edzővel tervezték a fiatal futballista meghívását az U21-es nemzeti csapatba, „Palkó azonban még nem döntötte el, hogy a magyar vagy a német válogatottat szeretné erősíteni”.

„Édesapjával egyeztettem, és jeleztem felé, hogy Palkóról semmiképp sem szeretne lemondani a magyar válogatott. Abban maradtunk, hogy Palkó fejlődése érdekében hagyunk számára időt ennek megfontolására, hiszen – ahogy Willi Orban esetében is láthattuk – egy fiatal játékos számára ez nehéz döntés, ugyanakkor más nem határozhat ebben a kérdésben helyette” – nyilatkozta Marco Rossi.

Dárdai Pál a Hertha BSC vezetőedzőjeként már többször lehetőséget adott fiának – aki már Berlinben született – ebben a szezonban a Bundesligában, a Werder Bremen otthonában kezdőként lépett pályára.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban