Durván beleszállt a korábbi MU-középpályás Sánchezbe

  2019. február 14., csütörtök 12:26
Sáncheznek nagyon nem megy Sáncheznek nagyon nem megy Fotó: Getty Images
A Manchester United korábbi játékosa, Paul Ince szerint Alexis Sáncheznek a teljesítménye alapján semmi keresnivalója a klubnál.
A ManUnited tavaly januárban szerezte meg a chilei támadót az Arsenaltól, de finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sem José Mourinhónál, sem pedig az őt váltó Ole Gunnar Solskjaernél nem sikerült meggyőző produkcióval előrukkolnia.

A norvég tréner az első félidő végén cserélte be a 30 éves játékost a Paris Saint-Germain ellen 2-0-ra elveszített BL-nyolcaddöntős meccsen, és Ince-t eléggé kiakasztotta a játéka.

„Az, ahogyan Alexis Sánchez játszik mostanság, szégyenletes” – mondta Ince a Paddy Powernek.

„A teljesítménye a bérét nézve egy vicc. Nem említeném meg a bérét, ha azt gondolnám, hogy mindent kiad magából, és jól játszik. Amikor valaki ennyit keres, többre számítasz.”

„A szurkolók többet érdemelnek, Ole többet érdemel, de az egész csapat is. Talán az a probléma, hogy nincsen a kezdő tizenegyben, de ez aligha meglepő. Teljesen reménytelen volt a PSG ellen. Döntést kell hozni a jövőjéről az Old Traffordon, mert ez a dolog nem működik. Millió mérföldnyire van a legjobbjától, teljesen más játékosnak tűnik.”

Sánchez 37 találkozón lépett pályára eddig a Vörös Ördögöknél, és öt gól, illetve kilenc gólpassz áll a neve mellett.
e-max.it: your social media marketing partner