kép

Dzsudzsák: "Örülök, hogy véget ért a bizonytalanság"

  2015. augusztus 16.

Dzsudzsák Balázs ismét Törökországba utazott, és a hétfői orvosi vizsgálatokat követően aláír a Bursasporhoz.

A török klub honlapján látható videófelvételen a landolást követően rögtön a magyar válogatott szélsőjének nyakába akasztották a klub sálját, majd már így nyilatkozott.

"Budapestről érkeztem, és készen állok az új kihívásra. Száz százalékig pozitív benyomást szereztem a klubról előző látogatásomkor, mindenki kedvesen fogadott. Remélem, a legjobb tudásom szerint tudom segíteni a csapatot" - mondta a Dinamo Moszkvától érkező Dzsudzsák.

A 28 éves játékost az egyesület történetének egyik legnagyobb igazolásának tartotta az interjút készítő riporter, Dzsudzsák pedig abbéli reményét fejezte ki, hogy a csapat másodjára is bajnok lesz, majd hozzátette, mindenképpen dobogón szeretne zárni a Bursasporral.

"Holnap reggel lesz az orvosi vizsgálat, azután pedig sor kerülhet az aláírásra. Örülök, hogy véget ért a bizonytalanság, hiszen nagyon fontos, hogy mihamarabb játszhassak. Remélhetőleg jövő héten be is mutatkozhatok már. Óriási tisztelettel és szeretettel fogadtak már most, remélem, sok örömöm lesz itt" - írta Facebook-oldalán Dzsudzsák.

Dzsudzsák 2008-ig a Debrecen játékosa volt, majd a PSV Eindhovenben szerepelt három éven át. 2011-ben az Anzsi Mahacskalához igazolt, majd egy évvel később került a Dinamo Moszkvához.

A Bursaspor az előző idényben hatodik helyen zárt a török bajnokságban.