Ekkor térhet vissza Neymar

  2018. április 14., szombat 09:30
kép kép Fotó: Getty Images
Unai Emery, a Paris Saint-Germain vezetőedzője szerint közel van Neymar visszatérése, a brazil támadó azonban úgy nyilatkozott, hogy még körülbelül egy hónap kell a felépüléséhez.
„Talán lesz még lehetősége, hogy a szezon végén néhány fordulóban pályára lépjen” – utalt Emery a brazil játékosra, aki február 25-én sérült meg.

Ezzel szemben Neymar, aki hazájában tartózkodik, azt mondta a Globo tévének adott nyilatkozatában, hogy jól halad a gyógyulása, de nagyjából egy hónapra van szüksége, amíg teljesen egészséges lesz. A vele készített interjút csütörtökön vették fel, melyből pénteken egy rövid ajánlót adtak ki, majd szombaton kerül műsorba.

A brazil játékos – akit tavaly nyáron 222 millió euróért vett meg a PSG – február végén szenvedett csonttörést a jobb lábfejében, március 3-án pedig Brazíliában operálták meg.

A francia bajnokság május 19-ei zárásáig hat forduló van hátra, amennyiben azonban a PSG vasárnap legyőzi otthon a Monacót, a hátralévő eredményektől függetlenül bajnoknak mondhatja magát.

A nyári világbajnokság június 14-ei nyitányáig két hónap van hátra, a brazilok első meccsére három nappal később kerül sor. A dél-amerikai együttes Svájc ellen kezdi meg szereplését a csoportkörben, ahol a folytatásban Costa Ricával és Szerbiával találkozik. Az oroszországi torna július 15-ig tart, a mérkőzéseket tizenegy város tizenkét stadionjában rendezik.
e-max.it: your social media marketing partner

Szóljon hozzá!