Elképesztő csereügylet a Barca és a PSG között?

  2018. február 27., kedd, 05:51
Elképesztő csereügylet a Barca és a PSG között? Fotó: Getty Images
Érdekes cikkel jelentkezett az El País és a Diarío Gol a Paris Saint-Germain és az FC Barcelona kapcsán.
A párizsi egyesület még csak fél éve tudhatja soraiban a katalánoktól világrekordot jelentő 222 millió euróért szerződtetett Neymart, de folyamatosan arról lehet olvasni, hogy a Real Madrid vinné őt. Ha hinni lehet a híreszteléseknek, akkor a 26 esztendős brazil csillagot igencsak vonzza a Santiago Bernabéu, és a PSG állítólag hajlandó lenne belemenni egy Barcával való csereügyletbe ahhoz, hogy meg tudja győzni a maradásról.
 
Neymar jó barátja a Barcelona által januárban megvett Philippe Coutinhónak, és az El País és a Diarío Gol információi szerint a francia klub kész felkínálni érte nagy tehetségét, Kylian Mbappét, bár a gránátvörös-kékeknek még rá kéne fizetniük. 
 
Ugyan Neymar és Mbappé remekül megértik egymást a pályán, de a Diarío Gol úgy tudja, előbbinek nem igazán tetszik az a nagy figyelem, ami utóbbit övezi.
 
A PSG nem meglepő módon hosszú távra tervez Neymarral, akinek a jelenléte sok szempontból nagyon fontos a számára, ezért hajlandó lemondani Mbappéról, de egy ilyen csere talán nem is lenne akkora áldozat, hiszen a támadó középpályás egyébként is jelölt volt a francia fővárosban.
 
Persze érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot, de gondoljunk csak bele: a Barcát érdekelheti is a csere, hiszen bár veszítene egy nagyszerű futballistát a középpályáról, de erősödne egy óriási potenciállal rendelkező támadóval, ráadásul csökkenne az esély arra, hogy a nagy rivális Realnál kössön ki Neymar, aki egyébként jelenleg sérült.
e-max.it: your social media marketing partner