Ez egy emlékezetes szezon lehet a PSG számára

  2017. szeptember 09., szombat, 09:17
Ez egy emlékezetes szezon lehet a PSG számára

Repülőrajtot vett a Paris Saint-Germain a szezonban, nem kis részben a nem akármilyen támadóerejének.

Ha egy klub sok pénzt költ igazolásokra, az még nem jelenti azt, hogy sikereket is fog elérni, de az eddigiek arra mutatnak, hogy a PSG-nek emlékezetes szezonja lesz.

A csapat péntek este 5-1-re kiütötte a Metzet az ötödik fordulóban, s még hibátlan, amire korábban nem volt példa ennyi meccs után, ráadásul a mostani ellenfél kapuját 1992-ben tudták utoljára öt góllal megterhelni.

A fővárosi gárdát már évek óta szolgáló Edinson Cavani is nagyszerű formát mutat, idénybeli összes bajnokiján betalált, utoljára öt forduló elteltével Sylvain Wiltord mondhatta ezt el magáról, méghozzá az 1998/99-es idényben - a korábbi támadó a Girondins Bordeaux-ban futballozott akkoriban.

Az FC Barcelonától 222 millió euróért megvett Neymar is remekel, eddigi négy Ligue 1-találkozójából hármon mindig jegyzett gólt és gólpasszt. Ha ez még nem lenne elég, az AS Monacótól megkaparintott Kylian Mbappé is kiválóan mutatkozott be, góllal és gólpasszal rukkolt elő tegnap.

Neymar, Cavani, Mbappé - ez lehet az új szupertrió, amely nem csupán a Ligue 1-ben, hanem a Bajnokok Ligájában is nagyot alkothat.

Megnyeri a BL-t a PSG a szezonban?
Igen.
Nem.
Most még nem tudok erre válaszolni igennel vagy nemmel.
Poll Maker

e-max.it: your social media marketing partner