gWVaZKMtZm Getty Images

Götze, Moutinho és Cavani a Chelsea kívánságlistáján - lapértesülés

  2011. december 19.
gWVaZKMtZm

A Times úgy tudja, hogy nagybevásárlást terveznek a londoni Kékek nyárra.

A Chelsea nem éppen úgy szerepel a szezonban, ahogyan azt a vezetőség elvárná: a Bajnokok Ligájában ugyan ott van a legjobb 16 között a csapat, de a Premier League-ben 16 forduló elteltével csupán a negyedik helyen áll, kilenc ponttal lemaradva a listavezető Manchester City-től.

Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa bízik André Villas-Boas menedzserben, tehát nem a padon várható változás, hanem a játékoskeretben, de télen még nem akarják megbolygatni annyira a csapatot.

A Times szerint a Borussia Dortmund német támadó középpályása, Mario Götze (19), az FC Porto portugál középpályása, Joao Moutinho (25), illetve a Napoli uruguayi csatára, Edinson Cavani (24) a jelölt. Mindhármuk megszerzése nehéz feladat, de leginkább Götze és Cavani az, akikhez klubjuk nagyon ragaszkodik, előbbivel kapcsolatban például a Manchester United érdeklődéséről szóló híresztelések miatt Hans-Joachim Watzke, a Dortmund ügyvezető igazgatója kijelentette, hogy semmilyen áron nem eladó. Cavani leigazolására állítólag a Chelsea 40 millió eurót szán, míg Moutinhót a Goal.com szerint 23 millió euró körüli összegért adná el a Porto.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban