Guardiola szerint lehetetlen a Barcát és a Realt legyőzni az átigazolási piacon

  2019. január 26., szombat 11:56
Guardiola szerint gyorsnak és okosnak kell lenniük az átigazolási piacon Guardiola szerint gyorsnak és okosnak kell lenniük az átigazolási piacon Fotó: Getty Images
Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere elmondta, hogy nagyon ügyesnek kell lenni ahhoz, hogy meg lehessen szerezni egy topjátékost.
„Az összegek az átigazolási piacon, illetve a fizetések nagyot nőttek. Neymar PSG-hez igazolása óta elképesztő szintre emelkedtek” – idézi a Goal.com a katalán trénert.

„Gyorsabbnak és okosabbnak kell lennünk, hogy játékosokat vegyünk. Alkalmazkodnunk kell, mert nagyon, nagyon nehéz topjátékosokat jó áron venni, csaknem lehetetlen. Talán bíznunk kell a saját fiatal játékosainkban, és segíteni nekik személyiségük fejlődésében.”

„Sokszor elmondtam már, hogy lehetetlen a Barcelonával és a Madriddal felvenni a harcot. A presztízsük, a hihetetlen bajnokságuk miatt, illetve mert nagyon nagy klubokról van szó.”

Nem kellene nagyon keresgélnie Guardiolának, ha példát akarna felhozni: januárban a Real elvitte tőlük a fiatal spanyol középpályást, Brahim Díazt, illetve elbukták a Barcával szembeni küzdelmet a holland Frenkie De Jong szerződtetéséért.
e-max.it: your social media marketing partner