Haaland Fotó: Getty Images

Haaland a ManUniteddel tárgyalt a legtöbbet, de...

  2019. december 31.
Haaland
Erling Braut Haalandért nagy versenyfutás zajlott topklubok között, s mint ismert, a Borussia Dortmund járt sikerrel. A fiatal gólvágó ügynöke, Mino Raiola elárulta, hogy a Manchester Uniteddel tárgyaltak a legtöbbet.
A 19 éves norvég csatár ebben a szezonban robbant be, és borítékolható volt, hogy távozik: végül így is történt, már télen elhagyta a Red Bull Salzburgot, amely 20 millió eurót kapott érte a Dortmundtól.

„A klub, amellyel a legközvetlenebb kapcsolatban álltunk, a United” – így Raiola a Telegraphnak.

„Ők beszéltek vele a legtöbbet. Mindenkinek megvolt az esélye a beszélgetésre, mi ezt hagytuk, Ole (Gunnar Solskjaer, a Vörös Ördögök trénere) esetében pláne, hiszen őt ismeri.”

„Határozottan úgy érezte, hogy ez nem a legmegfelelőbb lépés a karrierjében, de ez nem a Manchester United vagy Ole ellen szól. A Borussia Dortmundot választotta, és boldog vagyok, hogy ahhoz a klubhoz került, amelyhez menni akart. Ez most neki a legjobb. Ha a Manchester Unitedhez szeretett volna igazolni, akkor kötelességem lett volna őt odavinni, de nem ez volt a helyzet.”

„Tizenkilenc évesen nem feltétlenül akarsz a Premier League-be szerződni. A United ajánlata jó volt, de nem az anyagiakról volt szó, egész egyszerűen jobbnak látta a karrierje szempontjából, ha most a Dortmundot választja.”

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display