Jó esély van a Real-Hazard „házasságra” Fotó: Getty Images

Hazard hamarosan közölheti, hogy a Realba akar menni

  2019. február 6.
Jó esély van a Real-Hazard „házasságra”
A Chelsea sztárja, Eden Hazard döntött a jövőjéről – ettől (is) hangos a sajtó.
„Tudom, mit fogok tenni. Meghoztam a döntést” – mondta a belga szélső az RMC-nek egy karrierjéről szóló műsorban. Ennek már két hónapja, de Hazard tudta, hogy nem fog kikerülni az anyag azonnal.

A Telegraph azt írja, Hazard döntése az, hogy a Real Madridhoz megy, de ezt még nem közölte klubjával. A brit forrás szerint a 28 éves világbajnoki bronzérmes nemhiába nem kívánta meghosszabbítani szerződését, és már korábban jelezte volna távozási szándékát, ugyanakkor előtte ígéretet akart kapni arra, hogy ajánlatot tesz érte a Real: nos, ezt állítólag megkapta a spanyoloktól, így nemsokára értesítheti a Chelsea-t.

Persze a londoniakat sem érné váratlanul a dolog, és a Hazard körüli bizonytalanságnak is alighanem köze van ahhoz, hogy megszerezték Christian Pulisicet a Borussia Dortmundtól (az amerikai csak a nyáron csatlakozik). S ha tényleg megtörténik a transzfer, az megváltoztathatja a csapat nagy angol tehetségének, Callum Hudson-Odoinak az álláspontját: a 18 esztendős futballistát nagyon akarja a Bayern München, a játékos pedig menne is a német rekordbajnokhoz, de Hazard távozásával nyilvánvalóan jóval több esélye mutatkozna arra, hogy kezdőjátékos legyen a Stamford Bridge-en.