CCBmcFddN0

Ibrahimovic a Barcából a Realba szerződött volna

  2011. november 11.
CCBmcFddN0

A svéd támadónak a katalánok elnöke tiltotta meg, hogy a riválishoz igazoljon.

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan támadója felfedte, hogy 2010 nyarán a Barcelonától kérte, hadd igazoljon a Real Madridhoz.

A svéd csatár 2009-ben került a Barcához az Intertől, s bár jól kezdte a szezonját a gránátvörös-kékeknél, a szezon végére visszaesett a teljesítménye, ráadásul Pep Guardiolával is összeveszett. Az AS című spanyol lapnak azt is elárulta, hogy miután megromlott a kapcsolata a trénerrel, az akkor újdonsült Barca-elnöktől, Sandro Roselltől a távozását kérelmezte.

"Az elnök azt mondta: 'megértem a helyzeted, melyik klubhoz akarsz igazolni?'. Én 'Madridot' válaszoltam. Rosell azt felelte, ez nem lehetséges, bárhova mehetek, csak oda nem "- mondta a futballista, akinek a minap jelent meg önéletrajza. Zlatan a Milannal való tárgyalásokról is beszélt, amelyet a katalán sztárcsapat elnöke élete legrosszabb üzletének nevezett. Ezt a csatár a rossz vezetőségnek tudta be.

Ibrával a La Gazzetta dello Sport is készített interjút a héten. A 30 esztendős ék a barcelonai bemutatkozásáról és a Barca-címer megcsókolásáról mesélt: "A csók... majdnem, hogy rám erőltették. Mindenki azt mondta, 'csókold meg, csókold meg'. Normális esetben azt csinálok, amit akarok, de megindított, hogy egy ekkora klubhoz, egy ilyen nagy stadionban csatlakoztam, szóval azt tettem, amire mindenki buzdított."

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban