kép Fotó: Getty Images

Ibrahimovic: "Ez olyan, mint egy házasság"

  2016. március 28.
kép

Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd válogatott csatára vasárnap megerősítette, hogy van iránta érdeklődés a Premier League-ből.

A 34 éves sztár szerződése nyáron lejár a Bajnokok Ligájában negyeddöntős PSG-vel, amely már hetekkel a francia élvonal befejezése előtt biztosította címvédését. Ibrahimovic most elismerte, hogy nem szeretne maradni, ezért nem is voltak folyamatos tárgyalások a klubvezetés és közte.

"Négy fantasztikus évet töltöttem a PSG-nél, kimondottan pozitív a kapcsolatom velük, minden tőlük telhetőt megtettek értem és a családomért" - nyilatkozta a közeljövőben ingyen igazolhatóvá váló futballista, akinek következő együttese a francia és a brit sportsajtó hírei szerint a Manchester United lehet.

Ezzel kapcsolatban egyelőre csak annyit ismert el, hogy valóban érdeklődnek iránta a Premier League-ből, de úgy fogalmazott: csak akkor hozza meg döntését, ha az összes ajánlat az asztalán lesz.

"Ez olyan, mint egy házasság. Mindkét félnek akarnia kell, nem elég csak az egyiknek. Ráadásul mindkét félnek ugyanannyira kell akarnia" - fejtegette Ibrahimovic.

"Sok fontos dolog történhet ezen a nyáron. Nagyon jól fest a közeljövő, de kérek még egy kis türelmet, és akkor lesz mit írniuk - mondta Stockholmban az újságíróknak. - Ha rosszul alakult volna a szezonom, nem lenne ennyi lehetőségem, de éppen az ellenkezője történt."

MÉG TÖBB IBRA:
Megaajánlatot kaphat Angliából Ibrahimovic
"Ibrahimovic tönkretette a válogatott karrieremet"

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban