Ibrahimovic Fotó: USA TODAY Sports

Ibrahimovic Nápolyba megy varázsolni?

  2019. október 20.
Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic kapcsán szóba került, hogy a Napolihoz kerülhet.
A svéd csatárzseni ugyan a hónap elején töltötte be 38. életévét, de még mindig magas szinten futballozik, és már egy ideje olvasni lehet vele kapcsolatban, hogy visszatérhet Európába a Los Angeles Galaxytól.

„A szerződésem lejár decemberben, de nem gondolok rá. Majd megvizsgálom a helyzetet a családommal” – nyilatkozta Ibra a Gazzetta dello Sportnak.

„Ahhoz, hogy folytassam a játékot, valami különlegeset kell találnom, olyat, ami miatt tovább ég bennem a tűz. A lehető legnagyobb célokért kívánok küzdeni. Ha visszatérnék (Olaszországba), akkor a Scudettóért akarok menni.”

„Nem érdekelnek azok, akik csak azért akarnak engem, mert én vagyok Ibrahimovic. Nem egy állatkerti állat vagyok, akit jönnek megnézni az emberek: én még a különbséget jelenthetem.”

Amikor az esetleges Napolihoz szerződésről kérdezték, a következőket mondta: „Élveztem a Maradonáról szóló dokumentumfilmet, nincs olyan, mint ő. Látva, hogy a város milyen szeretetet tud adni, esélyt adnék a napolis lehetőségnek, nagyszerű lenne megismételni, amit Diego tett.”

„Nem azt mondom, hogy odamegyek, de a végső döntés több tényezőtől függ, mindenesetre ez egy olyan csapat, amely lelkesít. Velem a San Paolo minden vasárnap tele lenne. És persze a csapat mellett szól, hogy nagyszerű edzője van Carlo Ancelotti személyében.”

Ibrahimovic másfél éve futballozik a Galaxynál, amelynél 56 mérkőzésen 52 alkalommal volt eredményes.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban

Error: No articles to display