Icardi együttes akcióra készteti az Intert, a Napolit és a Romát

  Global Soccer 2019. augusztus 16.
Továbbra is az átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése, hogy Mauro Icardi hol játszik az új idényben.
Icardi Icardi Fotó: Getty Images
Az Inter történetének nyolcadik legeredményesebb játékosa 26 éves, tehát ideális futballistakorban van, kétszer volt a Serie A gólkirálya, az Internél azonban viselkedése miatt a tartalékok közé száműzték, és egyelőre minden jel arra mutat, hogy a milánóiaknál többet már nem lép pályára.

Ugyanakkor vételára és fizetési igénye miatt csak kevés klub engedheti meg magának a leigazolását, arról nem is beszélve, hogy Icardi meg van róla győződve, hogy van még számára visszaút az Internél, de ha mégis távoznia kell, akkor csakis a Juventusba hajlandó igazolni. A torinóiak hivatalosan még nem erősítették meg érdeklődésüket a csatár iránt, de nyílt titoknak számít, hogy szívesen megszereznék Icardit.

A szintén Bajnokok Ligája-szereplő Napoli is érdeklődik az argentin iránt, akárcsak az AS Roma, amely ugyanakkor csupán az Európa Ligában szerepel, ami végképp nem teszi a csapatot vonzóvá Icardi számára. Pedig a rómaiak állítólag évi nyolcmillió eurós fizetést is hajlandók lennének fizetni neki, amivel magasan ő lenne a legjobban kereső játékos a Farkasoknál.

A Corriere dello Sport még azt is tudni véli, hogy az Inter, a Napoli és a Roma egyfajta egyezségre is hajlandó annak érdekében, hogy Icardi nehogy a Juventusban kössön ki: eszerint a rómaiak elengednék Edin Dzekót az Interbe, a bosnyákot a Napoli lengyel erősségével, Arkadiusz Milikkel pótolnák, a nápolyiak pedig az ő helyére vinnék Icardit. Ez a „dominótranszfer” azonban csak akkor jöhet létre, ha meggyőzik az argentint arról, hogy Nápolyba igazoljon – ami egyelőre nem tűnik egyszerű feladatnak.

Forrás: Global Soccer

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)