Icardi
Icardi Fotó: Getty Images

Icardi együttes akcióra készteti az Intert, a Napolit és a Romát

  Global Soccer 2019. augusztus 16.
Továbbra is az átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése, hogy Mauro Icardi hol játszik az új idényben.
Az Inter történetének nyolcadik legeredményesebb játékosa 26 éves, tehát ideális futballistakorban van, kétszer volt a Serie A gólkirálya, az Internél azonban viselkedése miatt a tartalékok közé száműzték, és egyelőre minden jel arra mutat, hogy a milánóiaknál többet már nem lép pályára.

Ugyanakkor vételára és fizetési igénye miatt csak kevés klub engedheti meg magának a leigazolását, arról nem is beszélve, hogy Icardi meg van róla győződve, hogy van még számára visszaút az Internél, de ha mégis távoznia kell, akkor csakis a Juventusba hajlandó igazolni. A torinóiak hivatalosan még nem erősítették meg érdeklődésüket a csatár iránt, de nyílt titoknak számít, hogy szívesen megszereznék Icardit.

A szintén Bajnokok Ligája-szereplő Napoli is érdeklődik az argentin iránt, akárcsak az AS Roma, amely ugyanakkor csupán az Európa Ligában szerepel, ami végképp nem teszi a csapatot vonzóvá Icardi számára. Pedig a rómaiak állítólag évi nyolcmillió eurós fizetést is hajlandók lennének fizetni neki, amivel magasan ő lenne a legjobban kereső játékos a Farkasoknál.

A Corriere dello Sport még azt is tudni véli, hogy az Inter, a Napoli és a Roma egyfajta egyezségre is hajlandó annak érdekében, hogy Icardi nehogy a Juventusban kössön ki: eszerint a rómaiak elengednék Edin Dzekót az Interbe, a bosnyákot a Napoli lengyel erősségével, Arkadiusz Milikkel pótolnák, a nápolyiak pedig az ő helyére vinnék Icardit. Ez a „dominótranszfer” azonban csak akkor jöhet létre, ha meggyőzik az argentint arról, hogy Nápolyba igazoljon – ami egyelőre nem tűnik egyszerű feladatnak.

Forrás: Global Soccer

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)