Isco
Isco

Iscót elengedné a Real Madrid, de leginkább annak örülnének, ha Párizsba menne

  Global Soccer 2020. február 19.
Nem számít alapembernek a Real Madridnál a 27 éves támadó középpályás, Isco, aki iránt több külföldi klub is érdeklődik, és a madridiak a nyáron alighanem az ő eladását is felhasználnák ahhoz, hogy megszerezzék Kylian Mbappét a Paris Saint-Germaintől.
A spanyol játékos meglehetősen régóta szerepel a Real Madridban, amely még 2013-ban vette meg, és sokáig alapembernek is számított, hiszen az előző évig minden idényben legalább 30 bajnokin szerepelt.

A legutóbbi szezonban azonban már csak 27 találkozón játszott a La Ligában, a mostaniban pedig egyelőre csak 14 bajnokin szerepelt, és csak kilenc alkalommal volt kezdő.

Zinédine Zidane a jelek szerint csak kiegészítő emberként számol vele, és mivel Isco szerződése 2022-ig érvényes, így a nyáron alighanem igyekeznek majd pénzzé tenni annak érdekében, hogy megszerezzék egyik fő kiszemeltjüket, Kylian Mbappét a Paris Saint-Germaintől.

A madridiak abban bíznak, hogy legalább 75 millió eurót ér a játékosuk, és alighanem az lenne a legjobb a számukra, ha Isco nagyjából ekkora összeggel csökkentené Mbappé vételárát, és a párizsiak állítólag érdeklődnek is a támadó középpályás iránt.

De nem a francia egyesület az egyetlen, amelyet kapcsolatba hoztak Iscóval, az AS úgy tudja, hogy a Juventus, a Manchester City, az Arsenal és a Chelsea látókörében is szerepel.

Forrás: Global Soccer