Harry Kane mint Manchester City-játékos?
Harry Kane mint Manchester City-játékos? Fotó: PA

„Kane illene a ManCitybe”

  2020. április 2.
Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur korábbi menedzsere szerint a londoni együttes sztárcsatára, Harry Kane jól illene a Manchester Citybe.
Kane a minap lenyilatkozta, nem tudja garantálni, hogy a Tottenhamnél marad: bár ezt szeretné, de győzni akar. Ez felerősítette a Manchester Uniteddel kapcsolatos találgatásokat, de Harry Redknapp a manchesteri riválist, a Cityt említette vele kapcsolatban.

„Nézzétek, Harry egy ambiciózus srác. Egy fantasztikus profi, egy remek srác. Játszani és nyerni akar” – nyilatkozta Redknapp a Sky Sportsnak.

„A Tottenhamnek erősítésre van szüksége, de fognak költeni? Egyáltalán fog bárki is nagy pénzt kiadni az elkövetkezendő egy-két évben (az új koronavírus-járvány miatt – a szerk.)?”

„Micsoda igazolás lenne Kane a kérőinek. Nem szeretném látni, hogy elhagyja a Tottenhamet, mint ahogyan a szurkolók sem akarják ezt, de micsoda játékos lenne a ManCitynek a középcsatár poszton, amikor (Sergio) Agüero már a végéhez közeledik. Igazából bárki számára nagy erősítés lenne.”

A 26 éves angol válogatott klasszis a szezonban 25 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 17 alkalommal volt eredményes.