Pogba
Pogba

Két játékosát is belevenné a Pogba-ügyletbe a Juve – sajtóhír

  Global Soccer 2020. február 20.
Olasz lapértesülések szerint a Juventus továbbra sem tett le arról, hogy visszacsábítsa Paul Pogbát, és a Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a torinóiak a francia világbajnokért cserébe Adrien Rabiot-t vagy Aaron Ramseyt is hajlandók lennének odaadni.
Pogbával kapcsolatban nyílt titoknak számít, hogy szeretne távozni a Manchester Unitedtől, és ügynöke, Mino Raiola nemrég egy nyilatkozatában elmondta: a játékos Olaszországot tartja második otthonának.

A 26 éves Pogba 2012 és 2016 között kiválóan futballozott a Juventusban, majd a torinóiak akkor világrekordnak számító összegért, 105 millió euróért adták el a Manchester Unitednek, ahol nem nagyon találja a helyét. Sérülései miatt ebben az idényben csak nyolc tétmérkőzésen szerepelt, és bár felépülőben van, a manchesteri szurkolók nagy része úgy van vele, hogy szívesebben venné, ha Pogba tényleg távozna a klubtól.

A Vörös Ördögök vezetősége ugyanakkor állítólag legalább 150 millió eurót szeretne kapni a középpályásért, akinek piaci értéke az elmúlt években valamelyest csökkent, a Transfermarkt például 100 millió euróra taksálja. Alighanem ezzel magyarázható, hogy a Juventus a Gazzetta dello Sport értesülései szerint néhány játékosát is bevonná az üzletbe, ezzel csökkentve a pénzmozgást.

Az olasz lap úgy tudja, hogy a torinóiak Aaron Ramseyt vagy Adrien Rabiot-t is beszámítanák, amiben az az érdekes, hogy mindketten tavaly érkeztek a klubhoz, és mindketten ingyen.

Kettőjük közül inkább a franciának sikerült a beilleszkedés, ő a legutóbbi kilenc bajnokiból nyolcszor kezdett, míg Ramsey kevesebb játéklehetőséghez jut, részben visszatérő sérülései miatt. Az ő esetében egy potenciális manchesteri transzfert megnehezíthet, hogy korábban az Arsenal játékosa volt.

Forrás: Global Soccer