Pogba és Dybala
Pogba és Dybala

Kinek lenne jó a Pogba-Dybala csere?

  Global Soccer 2019. július 6.
Paul Pogba visszatér Torinóba? A Juve mellett a Real is vinné a világbajnok sztárt.
Paul Pogba bevallása szerint a legjobb szezonját zárta a Manchester Unitednél, ami a személyes statisztikáit illetően ugyan igaz, hiszen 47 tétmérkőzésen 16 gólig és 11 gólpasszig jutott, a klub ugyanakkor modern kori történetének egyik legrosszabb időszakán van túl.

Nem csoda, hogy a szurkolótábor egy része rendkívül elégedetlen a világbajnok francia középpályással, és egyáltalán nem bánná, ha a klub megválna tőle. Erre van is esély, hiszen maga Pogba is kijelentette: elképzelhető, hogy itt az ideje a váltásnak.

Gondot csak az jelent, hogy a Vörös Ördögök 2016-ban 105 millió euróért vették meg Pogbát, és most ennél is többet szeretnének kapni a Transfermarkt által egyébként jelenleg 100 millió euróra értékelt játékosért. Érdeklődőben persze nincsen hiány: Zinédine Zidane szívesen látná Pogbát a Real Madridban, és a királyi gárda állítólag olyan transzfert ajánlott fel a manchesterieknek, amely során pénz mellett Gareth Bale-t is odaadnák.

Pogba volt klubja, a Juventus is valami hasonló üzletben gondolkodik: a Gazzetta dello Sport értesülései szerint a torinóiak szeretnék visszacsábítani a középpályást, és ennek érdekében 60-70 millió euró mellett Paulo Dybalát küldenék Manchesterbe. Mivel az argentin klasszis piaci értéke körülbelül 85 millió euró, így ez már elég korrekt ajánlatnak tűnik, de korántsem biztos, hogy a Manchester United hajlik az elfogadására – elvégre van abban némi kockázat, hogy a Premier League darálójában Dybala mennyire válik be.

Forrás: Global Soccer