Moses Törökországban bizonyíthat Fotó: Getty Images

Kölcsönadta szélsőjét a Chelsea

  2019. január 25.
Moses Törökországban bizonyíthat
A Chelsea 18 hónapra kölcsönadta a Fenerbahcénak Victor Mosest.
A szélen bevethető 28 éves nigériai Moses 2012 óta a londoniak játékosa, a klub korábban három idényre is kölcsönadta őt. Ezzel együtt is Európa Ligát, bajnoki címet és FA Kupát nyert a csapattal, amelynek Antonio Conte vezetése alatt meghatározó játékosa volt, Maurizio Sarri érkezése óta viszont kiszorult a kezdő tizenegyből, bajnokin nem kapott kezdőként lehetőséget.

A Fenerbahce a 15. helyen áll a 18 csapatos török élvonalban, amelyben hat forduló óta nem tudta begyűjteni a három pontot, míg a Chelsea negyedik a Premier League-ben.

Moses egy gólt szerzett tavaly az oroszországi világbajnokságon a nigériai nemzeti csapatban, amelyet követően bejelentette: nem lép többet pályára az együttesben. Összesen 38 alkalommal szerepelt a válogatottban, amellyel 2013-ban Afrikai Nemzetek Kupáját nyert, és szerepelt a 2014-ben világbajnoki nyolcaddöntős csapatban is.

A Chelsea egyben bejelentette: Matt Miazgát visszahívja kölcsönszerződéséből a francia Nantes együtteséből, az amerikai válogatott védő a másodosztályú Readinget erősíti az idény végéig.