.

Kondás: Ha úgy játszunk, mint eddig, akkor nyerünk

  dvsc.hu 2011. október 14.

Kondás Elemér reméli, hogy teltház lesz szombaton is. A Debrecen szakvezetője masszív csapatnak tartja a Győrt.

Az őszi szezon legnagyobb rangadóját rendezik szombaton 15 órakor az Oláh Gábor utcai stadionban, ahol a listavezető DVSC-TEVA a második helyen álló Győrt fogadja. Ha a vendégek nyernek, előznek. Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője szerint nagy koncentrációra lesz szükség.

"Egy nagyon masszív csapatot fogadunk szombaton, a győriek védekezése mindig jól megszervezett, emellett jól játsszák a kontrát, vannak kiváló játékosaik, vagyis mindenképpen veszélyesek, nagyon kell majd figyelni, koncentrálni" - kezdte a dvsc.hu-nak Kondás Elemér.

"Ha ugyanazt tudjuk nyújtani, és olyan mentalitással lépünk pályára, mint eddig, akkor meggyőződésem, hogy meglesz a mérkőzés. Mészáros és Simac a hét elején külön készült, de mindketten felépültek, és játszhatnak a Győr ellen. Küzdelmes összecsapásra számítok, és remélem, teltház lesz, hiszen a gól mellett ez egy futballmérkőzés lényege. A szurkolók mindig fontos szereplői egy meccsnek, sokat számít, ha jó a hangulat. A mi drukkereink eddig is tudtak segíteni a csapatnak, mert buzdításukkal plusz erőt adnak minden játékosnak."