Kosztics ismét felhívta magára az Inter figyelmét

  Global Soccer 2019. november 7.
Edzőbuktató győzelmet aratott a Bundesliga legutóbbi fordulójában az Eintracht Frankfurt a Bayern München ellen, hiszen az 5-1-es frankfurti diadalt követően a bajorok menesztették Niko Kovacot.
Kosztics Kosztics
A találkozó egyik legjobbja az Eintracht szerb szélsője, Filip Kosztics volt, aki góllal és gólpasszal vette ki a részét a győzelemből, így rögtön feltámadtak a pletykák arról, hogy a játékost külföldi sztárklubok figyelik.

A Bild információi szerint Koszticsra az Internazionale és az FC Barcelona is szemet vetett, ami a milánói egyesület esetében alighanem több szimpla érdeklődésnél, hiszen az olasz klub a nyáron konkrét ajánlatot is tett a balszélsőért. Az Inter állítólag 40 millió eurót kínált Koszticsért, a frankfurtiak azonban ennyiért nem akarták eladni, pláne, hogy a nyáron már értékesítették Luka Jovicsot és Sébastien Hallert, a két támadóért összesen 100 millió eurót elkönyvelve.

Maga Kosztics is úgy érezte, hogy egyelőre nem akar távozni az Eintrachttól, ahová csak egy évvel korábban érkezett.

A szerb játékos pályafutása legjobb szezonját zárta a nyáron, hiszen hatszor volt eredményes a Bundesligában, amire korábban soha nem volt képes, és négy alkalommal az Európa Ligában is betalált.

Kosztics tehetségét soha nem vonták kétségbe, de korábban a Hamburger SV-nál és a VfB Stuttgartnál sem tudta állandósítani remek formáját, viszont Frankfurtban gyakorlatilag másfél éve kimagaslóan futballozik.

Az Eintracht egyéves kölcsön után hivatalosan csak idén nyáron vette meg a Hamburgtól, mindössze hatmillió euróért, és a Transfermarkt szerint a piaci értéke 38 millió euróra rúg.

Forrás: Global Soccer

HIRDETÉS - Érdekelnek a focis kártyák? Akkor ITT a helyed! :)