Átigazolási rövidhírek
Átigazolási rövidhírek

Legalább öt játékosától megválna a Real Madrid, mihamarabb a Barcába vágyik a katalánok kiemelt jelöltje – ÁTIGAZOLÁSI RÖVIDHÍREK

  2020. máj. 2.
Cikkünkben összegyűjtöttük az érdekesebbnek vélt friss átigazolási híreszteléseket, híreket.
A Marca értesülései szerint több MLS-klubnál, köztük az Inter Miaminál is képben van az FC Barcelona rutinos uruguayi csatárklasszisa, Luis Suárez.

Paulo Fonseca, az AS Roma vezetőedzője az ESPN-nek úgy nyilatkozott, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy maradjon a csapatnál a Manchester Unitedtől tavaly kölcsönkapott védő, Chris Smalling.

Az Internazionale argentin támadója, Lautaro Martínez azon van, hogy már idén az FC Barcelonához kerüljön. A 22 éves játékos az egyik legfőbb jelöltnek számít a katalánoknál.

Az AS azt írja, hogy mielőtt a Real Madrid bárkit is igazolna, „megszabadulna” jó pár játékosától. A forrás úgy tudja, hogy 10 százalékkal megvágná a fizetésekre szánt összeget a klub, és állítólag legalább öten távozni fognak.

A Chelsea és a Manchester United mellett az FC Barcelona és a Real Madrid is bejelentkezhet a Borussia Dortmund még mindig csak 20 éves angol válogatott szélsőjéért, Jadon Sanchóért – írja a Sport Bild.

Bár a Real Madrid 32. életévét taposó brazil balhátvédjét, Marcelót jó párszor szóba hozták a Juventusszal, de az Instagramon jelezte, hogy boldog a klubnál, és maradni szeretne, illetve hozzátette, hogy úgy érzi, a Real is a maradását szeretné.

Az RB Leipzig 25 éves német válogatott csatára, Timo Werner a Bildnek elmondta, hogy a Bayern München ugyan egy nagyszerű klub, de távozása esetén a külföldre igazolást favorizálja.

Az AC Milan kivetheti hálóját az Olympique Marseille francia szélsőjére, Florian Thauvinra. A 24. életévében járó világbajnok játékos szerződése a kikötővárosiakkal 2021-ig szól.

Sergio Agüerónak, a Manchester City argentin gólzsákjának a szerződése 2021-ben lejár, és a klub gólrekordere az El Chiringuitónak azt mondta, nem tudja még, mi lesz. Leszögezte, hogy nem zár ki semmit, így a Spanyolorszába való visszatérést sem.

Legnépszerűbb cikkek az elmúlt 10 napban